۷ روش کسب درآمد دلاری

۷ روش کسب درآمد دلاری
تاریخ: 1402/04/26
بازدید: بازدید
دیدگاه: 0 دیدگاه

۷ روش کسب درآمد دلاری

درآمد دلاری، دغدغه‌ای است که شاید این روزها شما هم با آن درگیر باشید. با وجود شرایط اقتصادی خاص کشور و با مشکلاتی که مشاغل مختلف با آن روبه‌رو هستند، دیگر درآمد ریالی متوسط، جوابگوی زندگی بسیاری از افراد نیست. برای فریلنسرهای داخل ایران، با وجود محدودیت‌های اینترنت، شرایط درآمدزایی به‌صورت ریالی هم سخت شده است. به‌همین دلیل بسیاری از ما فکر می‌کنیم حالا که با این‌همه مصیبت به اینترنت دسترسی داریم، پس چرا به‌دنبال راه‌های درآمدزایی بهتری نباشیم؟

درآمد دلاری از طریق فریلنسری در پلتفرم‌های بین‌المللی

فریلنسری، شغلی است که برای تمامی افراد با تخصص‌های مختلف، امکان کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. شما به‌عنوان یک فریلنسر، صرف‌نظر از اینکه در کدام منطقه جغرافیایی ساکن هستید، می‌توانید تنها با دسترسی به اینترنت، درآمدزایی داشته باشید. با توجه به مشکلاتی که از نظر دسترسی به سایت‌های مختلف در ایران وجود دارد، درآمد فریلنسرها با چالش‌های زیادی روبه‌رو شده است. حالا اگر بتوان راه‌هایی را پیدا کرد که با کمک آن‌ها این درآمد ریالی تبدیل به درآمد دلاری شود، قطعا مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت.

پلتفرم‌های مختلفی در فضای اینترنت وجود دارند، که شما می‌توانید با کار در آن‌ها به درآمد برسید. این سایت‌ها از تخصص‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کنند. تولیدکننده محتوا،‌ مترجم، عکاس، مهندس، گرافیست، انیماتور، گوینده، طراح یا هر تخصص دیگری، می‌تواند در قالب یک فریلنسر وارد این سایت‌ها شده و درآمد دلاری داشته باشد. برای فعالیت در این پلتفرم‌ها باید ابتدا آن‌ها را خیلی خوب شناخت. روش‌های کار در هر کدام از این پلتفرم‌ها، قوانینی دارد که باید با آن‌ها آشنا بود. مشکلات کار از ایران هم که چالش‌های خاص خودش را دارد. اما با این‌حال،‌ درآمد دلاری می‌تواند فریلنسرها را وسوسه کند تا به‌دنبال راهی برای رفع چالش‌های مسیر باشند. در ادامه ۷ پلتفرم‌ فریلنسینگ بین‌الملل که می‌توانند راهی برای رسیدن به درآمد دلاری باشد را به‌شما معرفی خواهیم کرد.

حتما بخوانید ۳۰ مهارت برتر فریلنسری در سال ۲۰۲۳

۱. آپورک  Upwork

سایت آپورک که دو دهه پیش در آمریکا شروع به‌کار کرده، بستری مناسب را برای فعالیت فریلنسرها فراهم کرده است. در این سایت، کارفرماها از سراسر جهان، پروژه‌های مورد نظر خود را قرار داده و اعلام می‌کنند که به چه نوع تخصص و با چه میزان مهارتی نیاز دارند. گاهی کارفرماها به‌دنبال افراد مبتدی برای سپردن پروژه‌های خود هستند. یعنی میزان تجربه و حتی سن و سال برای پیدا کردن کار در این سایت، هیچ اهمیتی ندارد. کارفرما پرداختی خود برای پروژه را نیز اعلام می‌کند. معمولا این پرداختی به‌صورت ساعتی محاسبه می‌شود. از طرف دیگر، فریلنسر نیز با ساخت یک حساب کاربری، مهارت‌ها،‌ تجارب، میزان تحصیلات، نمونه پروژه‌هایی که انجام داده و هر نکته‌ای که برای جذب کارفرما موثر است را قرار می‌دهد. حالا وقت آن‌ است که سیستم آپورک این دو را در کنار هم قرار دهد.

برای کار در سایت آپورک نیاز به دانش زبان انگلیسی خوبی است. تمامی ارتباطات با کارفرما از طریق تلفن انجام می‌شود و فریلنسر باید بتواند به‌خوبی با کارفرما ارتباط برقرار کند. اما یک نکته در مورد آپورک این است که از ایران به دلیل تحریم‌ها نمی‌توان در این سایت ثبت‌نام کرد. آپورک به افراد با هویت ایرانی اجازه ثبت‌نام نمی‌دهد. از طرف دیگر، انتقال درآمد دلاری هم به دلیل تحریم‌ها،‌ دردسرهای خودش را دارد. ما در تکانش، دوره‌ تخصصی آپورک را تدارک دیده‌ایم که در آن علاوه بر آشنایی با آپورک و روش‌های کار در این پلتفرم،‌ حساب کاربری فریلنسر را نیز با هویت کانادایی خواهیم ساخت. در این صورت کاربر هیچ مشکلی برای ورود به سایت ندارد. تمامی کارهای مربوط به انتقال درآمد  به حسابی در ایران نیز با آکادمی تکانش خواهد بود.

product_box

کارگاه عملی کسب درآمد دلاری از آپورک

دوره فریلنسری بین‌المللی در آپورک آکادمی تکانش بصورت گام به گام و پروژه محور به همراه پشتیبانی مادام‌المعر شما را برای دریافت پروژه دلاری و ارتباط با کارفرما و ارسال پروپوزال حرفه‌ای آماده می‌کند.

ثبت نام

۲. فایور Fiverr

فایور یکی دیگر از پلتفرم‌های فریلنسینگ است که می‌توان از طریق آن به درآمد دلاری رسید. فایور با گردآوردن فریلنسرها و کارفرماها از هرگوشه دنیا،‌ کار را برای هر دوطرف آسان‌ کرده است. تمامی متخصصان در حوزه‌های مختلف می‌توانند با ساخت حساب کاربری در فایور، پروژه‌های مناسب خود را پیدا کرده و درآمد داشته باشند. برای کار در فایور برخلاف آپورک، نیازی نیست که زبان انگلیسی شما در حد بالایی باشد. ارتباطات با کارفرما در این پلتفرم فقط در قالب چت انجام می‌شود که برای آن‌ هم راه‌کارهای مختلفی وجود دارد. فایور هم مانند آپورک، به کاربرهای با هویت ایرانی اجازه ساخت اکانت نمی‌دهد. در واقع این‌جا هم تحریم یک سد بزرگ بر سر راه فریلنسر است.

در آکادمی تکانش، یک حساب کاربری با هویت کانادایی برای فریلنسر ساخته می‌شود و در ادامه با برگزاری دوره تخصصی فایور، راه‌کارها و استراتژی‌های لازم برای ورود به این سایت و ارتباط با کارفرما نیز آموزش داده می‌شود. در ادامه تمامی مشکلات مربوط به انتقال درآمد دلاری نیز رفع خواهد شد.

در آپورک و فایور، لازم نیست شما یک متخصص باشید. حتی می‌توانید با کارهایی مانند تایپ، ساخت پاورپوینت یا اکسل یا کارهایی نظیر آن‌ها، درآمد دلاری داشته باشید. حتی می‌توانید با قبول پروژه و برون‌سپاری آن به دوستان نیز درآمدزایی داشته باشید. در واقع ورود شما به این پلتفرم‌ها آغازی است برای رسیدن به درآمدی که اصلا قابل مقایسه با درآمد ریالی نیست

حتما بخوانید معرفی وب‌سایت fiverr

درآمد دلاری از طریق تولید محتوای ویدیویی

اگر شما در زمینه ساخت ویدیوهای مختلف مهارت دارید، از این طریق می‌توانید درآمد دلاری داشته باشید. پلتفرم‌های مختلفی در فضای مجازی وجود دارند که این بستر را برای شما فراهم می‌کنند. معروف‌ترین این پلتفرم‌ها،‌ یوتیوب است.

۳. یوتیوب YouTube

یوتیوب فضایی برای قرار دادن ویدیوهای مختلف است. این پلتفرم از ویدیوهای سرگرمی، آموزشی، طنز، فیلم‌های کوتاه یا هر موضوع دیگری که قابلیت تبدیل به ویدیو را دارد، استقبال می‌کند. کافی است یک حساب کاربری در این سایت بسازید و ویدیوهای خود را روی آن آپلود کنید. به‌ازای هر بازدید یوتیوب ۰.۳ تا ۱ دلار به حساب شما واریز می کند. به‌علاوه، گوگل تبلیغات مختلفی را نیز روی ویدیوی کانال‌های با دنبال‌کننده‌های بالا قرار می‌دهد و از محل تماشای این ویدیوها هم درصدی زیادی به صاحب کانال تعلق می‌یابد. این یک درآمد همیشگی است. تا زمانی که ویدیو روی وبسایت یوتیوب باشد، درآمد به حساب شما واریز می‌شود. رسیدن به درآمد از طریق یوتیوب مسیری سخت دارد که باید با صبوری آن را پیش برد. در آکادمی تکانش و در دوره درآمد دلاری با یوتیوب، ما به شما نحوه ساخت اکانت و سازو کار رسیدن به درآمد در این سایت را آموزش خواهیم داد.

حتما بخوانید چالش های شروع کانال یوتیوب و چالش های یوتیوبری

درآمد دلاری از طریق تولید محتوای آموزشی

گفتیم که شما می‌توانید محتوای آموزشی را به‌صورت ویدیو روی یوتیوب قرار دهید و از این طریق به درآمد برسید. اما راه‌های دیگری هم وجود دارند که می‌توان با فروش دوره‌های آموزشی به درآمد دلاری رسید. شاید فکر کنید این روزها، محتواهای آموزشی برای همه چیز در اینترنت وجود دارند. اما فراموش نکنید که کاربران دنیای مجازی همواره به‌دنبال آموزش‌های خلاقانه‌تر و مفیدتر هستند. پس اگر خلاقیت را چاشنی آموزش خود کنید حتی برای پخت یک نوع غذای تکراری هم می‌توانید محتوای آموزشی موفق تهیه کنید. در این‌جا ما می‌خواهیم دو سایت بسیار معروف برای فروش دوره‌های آموزشی را معرفی کنیم.

۴. پرپلی Perply

پرپلی یک سایت آموزش مخصوص زبان است. در واقع از طریق پرپلی، زبان‌آموز بدون هیچ مرزی می‌تواند با معلم خود در هر کجای دنیا ارتباط گرفته و از آموزش‌های او استفاده کند. در این سایت می‌توان هر زبانی را آموزش داد. یعنی شما می‌توانید به پرپلی به‌عنوان یک فضای خوب برای آموزش زبان فارسی به علاقه‌مندان نگاه کنید. برای کار در پرپلی باید محتواهای آموزشی خود را در هر قالبی که دوست دارید تهیه کرده و روی حساب کاربری خود قرار دهید.

علاقه‌مندان به یادگیری زبان،‌ با بررسی نوع آموزش شما، انتخاب می‌کنند که بسته آموزشی شما را بخرند یا نه. در واقع شما با فروش بسته‌های آموزش زبان در پرپلی، یک درآمد پسیو دارید یعنی یک‌بار محتوا را تولید کردده و بارها از طریق آن درآمد کسب می‌کنید. برای ساخت اکانت در پرپلی باز هم با سد تحریم روبه‌روییم. مشکل این است که پرپلی درآمد شما را از طریق حساب پی‌پال واریز می‌کند که در این مورد هم باز با مشکلات خاصی روبه‌رو هستیم. اینجا هم تکانش به کمک فریلنسر آمده و با ساخت اکانت پرپلی و رفع موانع واریز درآمد دلاری، خیال شما را راحت خواهد کرد.

۵. یودمی Udemy

یودمی را شاید بتوان بزرگترین پلتفرم آموزشی در دنیا دانست. در این سایت شما می‌توانید آموزش‌های مختلف در زمینه‌های گوناگون را قرار دهید. در این سایت علاوه بر دوره‌های آموزشی، می‌توان وبینارهای مختلف، ‌فایل‌های صوتی و فضایی برای گفتگو نیز قرار داد. یعنی معلم کاملا با دانشجویان خود تعامل دارد. هدف یودمی ایجاد یک پل ارتباطی میان معلم‌ها و دانشجویان در سراسر دنیاست. اگر به این حوزه علاقه‌ داشته باشید ما در تکانش دوره درآمد دلاری از یودمی را برگزار می‌کنیم و در آن تمامی پیچ و خم‌ها و قوانین کار در یودمی را توضیح داده‌ایم.

product_box

ساخت اکانت یودمی Udemy

برای ساخت اکانت یودمی نیاز به یک شماره مجازی است که داخل ایران نباشد به این منظور آکادمی تکانش به شما کمک می‌کند یک اکانت اختصاصی با هویت کانادایی ساخته تا دیگر برای ورود به سایت یودمی مشکلی نداشته باشید.

ثبت نام

درآمد دلاری از طریق فروش محصول

فروش محصول یکی دیگر از راه‌های رسیدن به درآمد دلاری است. پلتفرم‌های مختلفی در دنیا هستند که افراد می‌توانند تولیدات، صنایع دستی، کتاب، لباس و هر محصولی که خود تهیه کرده باشند روی این سایت‌ها در معرض فروش قرار دهند. اما مشکل ما در ایران است که بسیاری از این سایت‌ها ایران را تحریم کرده‌اند. از طرف دیگر حتی اگر بحث تحریم خود سایت هم نباشد، برای فروش و رساندن محصول به مشتری در هر جای دنیا و دریافت مبلغ فروش، باز به سد تحریم‌ها برخورد می‌کنیم. پس چاره چیست؟ با فروش چه محصولی به درآمد دلاری برسیم؟

۶. آمازون Amazon KDP

آمازون را همه ما خوب می‌شناسیم. بزرگترین و معروف‌ترین فروشگاه اینترنتی دنیا که هر نوع محصولی را می‌توان روی آن پیدا کرد. حالا ما می‌خواهیم این مژده را به‌شما بدهیم که از ایران ما می‌توانیم روی آمازون کتاب و محصولات گرافیکی بفروشیم. به این منظور شما باید یک کتاب الکترونیکی در هر حوزه‌ای که دوست دارید بنویسید. در واقع خریدار کتاب شما، نسخه الکترونیکی کتاب را می‌خرد. لازم نیست که شما کتاب را برای کسی بفرستید. به این ترتیب اولین سد از سر راه برداشته می‌شود. حالا ممکن است شما بگویید که هیچ علاقه یا استعدادی برای نوشتن کتاب ندارید. شما می‌توانید جلد کتاب طراحی کنید یا پلنر، تقویم، کارت‌ پستال‌های مختلف و مواردی شبیه به این‌ها را طراحی کرده و هنر خود را برای فروش روی آمازون عرضه کنید.

حتما بخوانید بازاریابی کتاب در آمازون در ایران و کسب درآمد دلاری در KDP

مشکل اصلی در این راه، دریافت درآمد دلاری است. ما این مشکل را برای شما حل کرده‌ایم. کافی است در دوره تخصصی نوشتن و چاپ کتاب در آمازون KDP‌ شرکت کنید. تیم ما در آکادمی تکانش تمام زیر و بم این کار را به شما آموزش خواهد داد. نمی‌دانید چطور کتاب بنویسید؟ برای این هم راه‌حل داریم.

۷. اتسی Etsy

اتسی سایتی است که برای فروش محصولات دست‌ساز و صنایع دستی طراحی شده بود. اما حالا این سایت تبدیل به یک بازار بین‌المللی برای خرید و فروش هر چیزی است که فکرش را بکنید. گفتیم که ما چه موانعی برای فروش محصول در بازارهای جهانی روبه‌رو هستیم. اینجا هم همان مشکلات وجود دارند. اما اتسی امکان فروش محصولات دیجیتالی را فراهم کرده و ما می‌توانیم از این طریق کسب درآمد کنیم. طرح‌های مختلف گرافیکی، طراحی آلبوم‌های مختلف، تقویم، برچسب‌های گوناگون، طراحی دفتر، کتاب یا تمام فعالیت‌هایی شبیه به این را می‌توان در اتسی انجام داد و به درآمد رسید. برای کار در اتسی ما مشکل ساخت اکانت و انتقال درآمد دلاری را باز هم داریم. در تکانش،‌ ما یک دوره آشنایی با روش‌های کار و کسب درآمد از اتسی را برگزار می‌کنیم که در آن شما به‌خوبی یاد می‌گیرید که چطور از تخصص خود در زمینه طراحی و گرافیک در این سایت کسب درآمد کنید.

مزایا و چالش‌های کار در پلتفرم‌های بین‌المللی

کار در پلتفرم‌های بین‌المللی مزایای زیادی برای ما در ایران دارد. اولین مزیت،‌ ورود به بازار بین‌المللی و ارتباط با افرادی از فرهنگ‌ها و کشورهای گوناگون است. تجربه‌ای که در دنیای خارج از اینترنت خیلی امکان‌پذیر نیست. مزیت بزرگ دیگر، درآمد دلاری است. با توجه به تفاوت نرخ دلار و ریال، کمترین میزان درآمد دلاری برابر با متوسط درآمد ریالی است. پس منطقی است که انرژی خود را جای دیگری مصرف کنیم.

اما کار در این فضاها چالش‌های زیادی را پیش روی شما قرار می‌دهد. اولین چالش نحوه ورود و فعالیت در این سایت‌هاست. اگر روش‌های صحیح کار در این پلتفرم‌ها را ندانیم ممکن است شانس اصلی خود را بسوزانیم. پس باید با دانش و آگاهی کامل وارد بازار بین‌المللی شد. از طرف دیگر، تحریم‌ها دست وپای ما را برای ارتباط با افراد خارج از ایران کاملا بسته است. برای ساخت اکانت، به محض وصل شدن با آی‌پی ایران، سایت‌ها شما را مسدود می‌کنند. به فرض داشتن شماره ثابت، اگر اطلاعات شناسایی شما ایرانی باشد، باز هم از فعالیت در این سایت‌ها منع می‌شوید. پس باید اکانت و هویتی معتبر و غیر ایرانی داشت.

برای انتقال درآمد دلاری هم مشکلات زیادی بر سر راه ایرانی‌ها قرار دارد. باید با کمک واسطه‌ها این درآمد را به حساب ایرانی انتقال داد که آن‌ هم داستان‌های خود را دارد. اما اگر هدف شما رسیدن به درآمد دلاری و پیشرفت در سطوح بین‌المللی باشد، باید به‌دنبال راهی باشید که تمامی این موانع را از سر را ه خود بردارید.

تکانش با برگزاری دوره‌های مختلف، مسیر شما را برای آشنایی با راه و روش کار در پلتفرم‌های بین‌المللی هموار می‌کند. به‌علاوه با ساخت اکانت وریفای شده و معتبر هم دیگر مشکلی بابت ورود به این سایت‌ها ندارید. انتقال درآمد دلاری هم مسئولیتی است که تکانش آن را برعهده گرفته است.

تکانش همچنین طرح‌های شراکتی را هم برای کسانی که با بازار آشنا هستند و فقط به اکانت نیاز دارند در نظر گرفتته است. در این طرح‌ها، بخشی از هزینه ساخت اکانت و زیرساخت‌های مربوط به آن رایگان بوده و در ازای آن تکانش  شریک ۳۰ درصد از درآمد فریلنسرخواهد بود. به این ترتیب دو طرف سود خوبی داشته و فریلنسر هر زمانی هم که بخواهد می‌تواند با رعایت قوانین، طرح را ترک کند. این ۳۰ درصد از مبلغ مالیات و هزینه صرافی که شما بخواهید به دوستان خود در خارج از ایران برای انتقال درامد به ایران بپردازید، بسیار کمتر است.

تفاوت درآمد دلاری و ریالی

یک متخصص در هر زمینه‌ای در ایران،‌ به‌طور متوسط ساعتی ۱ تا ۲ دلار درآمد دارد. این در حالی است که با کار کردن در سایت‌های بین‌المللی این درآمد به میانگین ساعتی ۲۰ دلار می‌رسد. از طرفی شما با تولید محصولات و آموزش‌های مختلف روی سایت‌هایی که گفته شد، درآمد پسیو دارید. یعنی شما یک‌بار محصول یا بسته آموزشی را تولید می‌کنید و تا زمانی که محصول روی سایت است درآمد دارید. یعنی در کنار شغلی که در ایران دارید می‌توانید به این روش هم یک درآمد دلاری داشته باشید. در زمینه تولید ویدیو هم تعرفه‌های پرداختی یوتیوب با پلتفرم شبیه آن در ایران یعنی آپارت بسیار زیاد است. در این مورد ما مطلبی در وبلاگ تکانش داریم که می‌توانید آن را نیز مطالعه کنید. در مجموع با وجود این تفاوت بین نرخ دلار و ریال، کمترین درآمد دلاری هم برای ما مبلغ قابل توجهی خواهد بود.

 

دسته بندی ها

افزودن دیدگاه